Initiativ:Laksevåg er nominert til Bylivsprisen 2020

Vi er stolte og glade for å være en av de nominerte til Bylivsprisen 2020. Her kan du lese mere om hva Bergen kommune skriver om oss:

Initiativ:Laksevåg

Initiativ:Laksevåg er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon med formål å bygge opp under Laksevåg som et godt sted å bo og oppholde seg i.  Organisasjonen har et brennende engasjement for området og har flere undergrupper som Barn, bok og boller, BonusBarn, ungdomsgruppen ChilLax, Plan- og strategigruppe, Hagegruppe og Stunt- og geriljagruppe.

Den ferskeste undergruppen er Bonusbarn:Laksevåg. I dette prosjekter har flere familier som normalt sett ikke har råd til det fått delta på spennende opplevelser og turer rundt omkring i Bergen, fått dratt på: Teater, utekino og klatrepark for å nevne noen. Det ble også organisert aktiviteter og reiser i sommerferien.

Initiativ:Laksevåg arbeider for møteplasser inne og ute som favner om alle aldersgrupper, og har hatt en svært aktiv rolle i å få biblioteket tilbake på Laksevåg. I samarbeid med kommunen har organisasjonen engasjert seg i ulike plan- og reguleringssaker, gode møteplasser, gang- og sykkelveier, belysning m.m. Initiativ:Laksevåg har jobbet strategisk opp mot politikerne for å sette Laksevåg på agendaen og arrangerer ulike sosiale aktiviteter og arrangement som blant annet familiedager,  byvandringer, lesestunder og teaterforestillinger for barn, turer, parsellhager og litteraturkvelder.

Les om Initiativ:Laksevåg på Facebook

Vinner kåres 27.november

2019 var det Dragefjellet Minifestival som var den heldige og verdige vinneren av den første Bylivsprisen noensinne. Hvem som blir vinner av Bylivsprisen 2020 blir offentlig fredag 27. november. Vinneren kåres under Bergen kommunes årlige byutviklingskonferanse.

https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/bymiljo/disse-er-nominerte-til-bylivsprisen-2020