Barn, bok og boller

Barn, Bok og Boller startet opp i juni 2013 og arrangeres den nest siste lørdagen i hver måned. Arrangementene består av to formidlingsstunder tilpasset ulike aldersgrupper. Barn og voksne får oppleve litteratur og fortellinger, er sammen med folk i nærmiljøet, og kan bytte bøker de selv har med seg med bøker i samlingen vår. Etter formidlingsstunden er det boller til barna og i Nabolagskafeen kan du kjøpe hjemmelagde kaker.

Vi holder til i Speiderhuset like ved Damsgård hovedgård. Følg med på Initiativ:Laksevåg sin Facebook-side for å få med deg hva vi har på programmet neste gang!

Vi har hatt besøk av kjente forfattere og formidlere som Gunnar Staalesen, Frode Grytten, Adele Duus, Hans Sande, Helge Jordal, Gabriel Fliflet, Silje Folkedal med flere. Vi har også hatt teaterforestillinger for de minste og noen av arrangementene har hatt musikalske innslag.

Koordinator for Barn, bok og boller er Therese Eidsnes.

Dersom du har innspill, spørsmål eller har lyst til å være med og jobbe med Barn, bok og boller-gruppen, ta kontakt med oss i Initiativ:Laksevåg!